Speltips 19/2: Eintracht Frankfurt – Hamburg

Oerhört tufft att urskilja de här lagen åt just nu.

Twitter Facebook 

Både Eintracht och Hamburg har plockat fyra poäng på sina fem senaste matcher och oavsett vad vi tittar på rent statistiskt när vi jämför de båda lagen visar siffrorna upp väldigt liknande värden. I dagsläget befinner sig Hamburg några placeringar ovanför Eintracht, det skiljer fyra placeringar och fem poäng lagen emellan. Dock spelar Eintracht på hemmaplan ikväll och det jämnar ut förutsättningarna.

Båda lagen gör även ganska mycket mål, man har ungefär ett snitt på 1,5 mål/match. Det kanske inte är siffror som direkt imponerar men det är ett bra resultat för lag som håller till i den nedre delen av tabellen.

Eintracht sticker dock ut lite när man ser till vilka anfallare lagen har, Meier har gjort hela 12 mål för sitt Eintracht samtidigt som Lasogga endast gjort 6 mål, dock behöver inte detta betyda allt för mycket, Hamburg har mer utspridda målskyttar i laget, något som kan vara riktigt nyttigt också.

Mycket tyder på att vi får bevittna en riktigt jämn kamp ikväll, som jag nämnde tidigare är det inte mycket som skiljer lagen åt och ser man till historiken bekräftar den även detta. Inget utav lagen har besegrat det andra med mer än ett mål på de senaste fyra åren. Senaste matchen lagen emellan slutade 0-0.

Jag kommer att hålla nere insatsen en aning, krysset är alltid en liten chansning men det är värt en slant. Titanbet sticker ut hakan med höga 3.40x, hos andra spelbolag hittar vi krysset till 3.10-3.20x.

Spela på NHL, KHL, CHL och SHL och få ett gratisspel värt 100kr

NordicBet bjuder sina kunder på ett gratisspel värt 100kr. Erbjudandet gäller både för nya kunder och redan existerande. Placera ett spel på minst 100kr och gratisspelet på 100kr sätts direkt in på ditt konto.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 3.40
Bolag: Titanbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming