Speltips 18/2: Sporting CP – Bayer Leverkusen

Två ganska målglada lag drabbas samman på Estádio José Alvalade.

Twitter Facebook 

Då var Champions League över för den här veckan och fokus riktas ganska naturligt mot Europa League. Kvällens bästa speltips hittar vi i Portugal, i mötet mellan Sporting och Leverkusen. Här vill jag ändå påstå att hemmalaget är favoriter och spelbolagen verkar även hålla med där men jag kommer faktiskt inte att gå in på 1X2-marknaden eller heller välja någon sida utan riktar istället fokus på målmarknaden.

Både Sporting och Leverkusen spelar riktigt fin anfallsfotboll och gillar att gå framåt, speciellt Sporting i detta fallet som spelar på hemmaplan. Sporting behöver gå framåt och satsa på att göra minst ett mål, man vet hur tufft det är att åka till Tyskland och lira bortamatch. Och Sporting har faktiskt inga problem med att göra mål, man snittar mer än två mål/match i ligan och på hemmaplan är man fortfarande obesegrade den här säsongen. Slimani är lagets bäste målskytt med 18 gjorda mål på 21 spelade matcher, en riktigt målfarlig anfallare som gör mål på allt.

I Leverkusen fattas det heller inte farliga anfallare, vi har exempelvis den storväxte Kiessling som alltid är farlig på huvudet. Om inte han förvånansvärt finns med i målprotokollet finns alltid Chicarito där, killen stod för hela sex mål i Champions League-gruppspelet. En annan spelare som imponerade mycket i gruppspelet var Mehemdi som noterades för fyra mål på fem matcher.

Jag tror starkt på en fartfylld match där båda lagen kommer vilja göra mål, Leverkusen som tror på deras kontringar och Sporting som faktiskt måste framåt och göra minst ett, det kan bli riktigt svängigt.

Betsson ger oss höga 2.03x på överspelet, några tiondelar för högt kan jag tycka men jag klagar inte utan cashar in. Tack Betsson!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.03
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming