Speltips 19/3: Ipswich – Rotherham

Asian handicap-marknaden testas.

Twitter Facebook 

Äntligen lördag vilket innebär ett tungt utbud, jag har grävt ner mig i Championship och här hittat ett fint odds. Ipswich tappade poäng i två raka matcher innan man lyckades besegra Blackburn med 2-0 i den senaste matchen, en oerhört tung seger vilket gör så att man saknar ett poäng till playoff-platserna. Nu får man spela andra raka matchen på hemmaplan, dessutom mot svagare motstånd vilket är en stor fördel för Ipswisch, för lagen ovanför Ipswich väntar nämligen tufft motstånd.

Rotherham har faktiskt börjat vinna en del matcher nu men ligger fortfarande under nedflyttningsstrecket, dock har man endast ett poäng upp till säker mark och nu vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Värt att nämna dock är att man spelat tre matcher på hemmaplan, på bortaplan har man haft det väldigt tufft den här säsongen, endast Bolton är sämre på bortagräs av samtliga lag. Rotherham har faktiskt endast knipit poäng i 5(!) av 18 matcher på bortaplan, man har alltså förlorat hela 13 matcher.

Jag tror Ipswich seger senast gett samtliga spelare en boost och nu har man faktiskt chansen att gå om lagen ovanför, efter nästa match har man två raka hemmamatcher, mot lite sämre motstånd där man har stor chans att plocka samtliga sex poäng, lyckas man med detta spelar man nog playoff till Premier League i år.

Ipswich är det bättre laget och även om Rotherham haft något på gång de senaste veckorna tror jag Ipswich blir för starka och eftersom oddset är såpass fint som det nu är på -1 asian handicap testar jag detta hos Betsson. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Titanbet storsatsar på den svenska marknaden

Titanbet har tryckt upp en helsvensk layout och erbjuder nya kunder en bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.30
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming