Speltips 19/11: Dagens säkraste dubbel till 2,07x

Dagens säkraste dubbel hämtar vi från Holland och Italien, fokus på PSV och Juventus.

Twitter Facebook

PSV befinner sig i Tilburg för att spela mot bottenlaget Willem och detta lär bli en ensidig historia. Även om PSV inte går lika bra i ligaspelet som under förra säsongen är man många steg större än dagens motståndare. Willem har förlorat sex av tolv matcher den här säsongen och ett lag av deras kaliber ska inte ha en chans mot PSV. Känslan säger att PSV plockar en oerhört stabil trepoängare i den här matchen, 0-2?

Min andra rek hittar jag i Italien och hämtar det från matchen mellan Juventus och Pescara. Ligaledaren Juventus tar sig an bottenlaget Pescara och precis som i den tidigare matchen lär detta också bli en ensidig historia. Här skiljer det minst ett par klasser och Pescara kommer att kämpa om att få stanna kvar i högsta ligan, man har endast lyckats vinna en match på tolv försök och då har man inte en chans mot ligaledaren.

Jag plockar ett spel från asian handicap-marknaden här, -1,5 är taget. Den här dubbeln ger fina 2,07 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av NordicBet via den här länken.

Lycka till vid rygg!

Läs dagens säkraste dubbelspel hos helgensdubbel.se

Är din passion att spela på säkra dubbelspel? Nu kan du göra det varje helg hos helgensdubbel.se, fullpot två veckor i rad nu och ännu en fin helg framför oss, missa inte!
Besök sajten här.

Speltips:

Speltips: PSV rak tvåa & Juventus -1,5
Odds: 2,07
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming