Speltips 18/11: Bayer Leverkusen – Leipzig

Bayer Leverkusen har klarat linan på över 2,5 mål i de fyra senaste matcherna – fortsätter måltrenden?

Twitter Facebook

Ser man till alla Leverkusens matcher i seriespelet har åtta av tio matcher klarat linan på över 2,5 mål. Man är ett oerhört målglatt lag och väldigt fina att titta på när de spelar på Bayarena. Här bjuds det ofta på underhållande och fin offensiv fotboll, och inte mycket tyder på att det ska förändras.

Leipzig har inlett säsongen starkt och placerar sig strax bakom Bayern Munchen, man har nog överraskat de flesta genom att fortfarande infinna sig på den platsen efter tio omgångar – värt att nämna är att man fortsatt är obesegrade.

1×2-marknaden ser oerhört intressant ut, tycker den raka tvåan är några decimaler för hög men förstår samtidigt oddssättningen – Leipzig kommer att förlora så småningom och det är dessutom aldrig lätt att spela här på Bayarena. Jag väljer därför bli den marknaden utan siktar istället in mig på målmarknaden och mer specifikt överspelet, tycker oddset är riktigt fint här i och med att det är just tysk ligafotboll, och känslan säger dessutom att båda lagen kommer gå för det och det talar för en öppen match.

Vi får fina 1,88 x insatsen hos ComeOn, spelbolaget med Sveriges bästa bonus, ni får 3000kr av dem via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,88
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming