Speltips 18/11: Lorient – Monaco

Förvånansvärt högt odds på Monaco när man gästar Lorient under fredagskvällen.

Twitter Facebook

Jumbolaget Lorient är riktigt illa ute just nu, Monaco går samtidigt på moln och mår riktigt bra som fotbollsklubb. Man har varit helt otroliga den här säsongen, man snittar tre mål framåt i snitt per match och gjort tolv mål fler än självaste PSG.

Just nu placerar sig Monaco tre poäng bakom serieledaren Nice, som på söndag spelar en oerhört tuff bortamatch mot Saint Etienne, förlust där för Nice kan innebära att Monaco tar över serieledningen – och den möjligheten kommer inte Monaco att slarva bort.

Lorient har förlorat nio av tolv matcher den här säsongen och endast lyckats plocka på sig sju poäng – nästintill skrämmande siffror och mycket ska till om Lorient ska lyckas vända på den negativa trenden mot formstarka Monaco. Jag tror på en ensidig historia – Monaco är i toppform och spelar en helt underbar fotboll, dessutom är Falcao igång också – jag spelar på den raka tvåan till höga 1,92 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1,92
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming