Speltips 19/11: Manchester United – Arsenal

Manchester United och Arsenal drabbar samman i en oerhört viktig match – båda lagen kommer att gå för trepoängaren, vem drar det längsta strået?

Twitter Facebook

Vi sparkar igång den här helt underbara lördagen med en helt fantastisk match! Manchester United, utan Zlatan måste gå in och plocka en trepoängare i den här matchen – det hade betytt oerhört mycket för Mourinho och klubben. Man har inte råd att tappa fler poäng nu och därför kommer man att gå för segern – det är jag säker på. Dock säger känslan att man inte lyckas med detta, Man United har redan många gånger den här säsongen bekräftat att man inte riktigt har något eget spel, det ser ofta ganska fantasilöst ut där ute på planen och ett formstarkt Arsenal ska kunna utmana.

Arsenal har gjort en bra säsong så här långt och placerar sig på tredje platsen, dessutom har Alexis kommit tillbaka efter sin skada och gjorde två mål för sitt Chile i det sydamerikanska kvalet. Han är spelklar till den här matchen och kommer att vara oerhört viktig för Arsenals kontringsspel. Manchester United kommer att försöka hålla mycket i boll, men frågan är om det räcker hela vägen, man har vart oerhört ineffektiva när chanserna väl dykt upp.

Ett Manchester United utan Zlatan lär också bli intressant att se, blir det Ronney, Martial eller Rashford som ersätter vår svenska stjärna? Spelet lär se annorlunda ut beroende på vem som får spela, och då finns det också en risk att inte maskineriet fungerar ordentligt. Känslan säger att den här matchen slutar oavgjort, Arsenal vet hur man försvarar på bortaplan då man endast släppt in tre mål, samtidigt har Manchester inte vart allt för målglada.

Jag spelar på det raka krysset till fina 3,20 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,20
Bolag: Coolbet (1500kr bonus)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming