Speltips 18/4: Stoke – Tottenham

Tottenham något för stora favoriter i det här mötet?

Twitter Facebook 

Vi alla är medvetna om hur jobbigt de stora lagen brukar ha det i Stoke, man ska aldrig räkna bort Stoke när de lirar på hemmagräs. Stoke placerar sig just nu på en 9:e plats och befinner sig endast sex poäng bakom 6:e placerade West Ham, det finns än chans på Europa-spel nästa säsong.

Tottenham har gjort en riktigt stark säsong och kan genom en vinst ikväll krypa närmre Leicester som spelade oavgjort mot West Ham. Dock höjer jag ett varningsfinger för Stoke i det här mötet, Tottenham har vunnit precis hälften av sina bortamatcher, vilket är bra, men faktum kvarstår, man har tappat poäng i hälften av sina bortamatcher.

Förra säsongen lyckades faktiskt Stoke slå Tottenham med hela 3-0 på hemmaplan, den här säsongen har lagen mötts en gång, matchen slutade oavgjort på White Hart Lane.

Jag tycker spelbolagen underskattar Stoke en aning i det här mötet, Stoke är kända för att vara tuffa att möta. Dessutom är Tottenham pressade att vinna den här matchen, jag tror det kan leda till att nervositeten ökar bland spelarna.

Jag kommer att lira på dubbelchansen 1X, vi bjuds på fina 2.10x hos Betsson, öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.10
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming