Speltips 16/4: Las Palmas – Sporting Gijon

Vi bjuds på skyhöga odds på hemmalaget.

Twitter Facebook 

Las Palmas har tre raka segrar i ryggen när de tar sig an formsvaga Sporting Gijon, värt att nämna är även att de har vunnit fem av sina sex senaste matcher. Sporting Gijon å andra sidan slåss för sin existens i La Liga. Man placerar sig på en 18:e plats i ligan men man har endast två poäng upp till säker mark. Dock tror jag det skiljer en del mellan dessa lag, Las Palmas har varit riktigt bra hela säsongen samtidigt som Sporting ständigt vart i den nedre delen av tabellen.

Att vi får ett såpass högt odds på Las Palmas är intressant, jag tror spelbolagen fortfarande tänker på att detta laget är nykomlingar, dock ger jag detta hemmalaget en chans och tror på deras kvalite. Las Palmas är inget bottenlag, den här klubben har verkligen visat att man ska ta de på allvar och att de tänker spela kvar i den högsta ligan.

Jag tänker spela på en hemmavinst under den här lördagskvällen, jag tror riktigt starkt på Las Palmas som har ett riktigt odds. Las Palmas har varit mycket bättre än Sporting och är fortfarande ett mycket bättre fotbollslag. Ettan finns nästan till dubbla degen hos Betsson, öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.95
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 17.15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming