Speltips 16/4: Halland-special

Äntligen är den svenska fotbollen tillbaka och det betyder även att den lokala fotbollen i Halland drar igång.

Twitter Facebook 

Spela på den lokala fotbollen hos NordicBet. Spelbolaget bjuder på odds enda ner till division 5. Bli medlem och hämta hem din välkomstbonus på upp till 1000kr. Öppna ditt konto här.

Vi glömmer de stora ligorna för en stund och blickar mot Halland där den lokala fotbollen drar igång, det handlar om en match i division 4 och två stycken i division 5.

Vi börjar med match 1 där det handlar om mötet mellan Andersberg och Genevad Veinge i serien ”Division 5 Halland” , här tror jag starkt på hemmalaget. Andersberg har gjort det riktigt bra under försäsongen och är stora favoriter till att vinna hela serien. Andersberg har haft en del problem tidigare med att få ihop lag men nu när det problemet löst sig har man fått ihop ett riktigt intressant gäng. Ettan bör sitta.

Match nummer 2 hittar vi också i ”Division 5 Halland” och det handlar om mötet mellan Walldia och Norvalla. Här ska det inte vara något snack om saken utan Walldia bör vinna den här matchen ganska enkelt. De befinner sig nu ett steg längre ner i seriesystemet efter att ha åkt ut förra säsongen men har fortfarande ett riktigt starkt lag som bör kunna vara med och slåss om att ta sig tillbaka igen. Oddset ligger på stabila 1.25x.

Sista matchen jag väljer att ta med i min trippel är Centern – Kvibile, i ”Division 4 Halland”. Den raka tvåan ger oss 1.40x och känns väldigt säker, Kvibile är ett av de starkaste lagen i ligan samtidigt som Centern inte är det, ett väldigt enkelt argument men det brukar räcka till i de lägre divisionerna.

Den här trippeln ger oss fina 3.24x, vi testar!

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Andersberg, Kvibile & Walldia
Odds: 3.24
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 13:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming