Speltips 15/4: Hannover – Borussia M’gladbach

Hannover kommer att spela i Bundesliga 2 nästa säsong, annorlunda ser det ut med Burussia M'gladbach.

Twitter Facebook 

Hannover kommer att lira i Bundesliga 2 nästa säsong efter en katastrofal säsong, Gladbach å andra sidan lirar för Champions League-spel nästa år. Motivationsfråga? Absolut. Gladbach är i grund och botten också ett mycket bättre fotbollslag, man befinner sig i en bra period och ska enkelt kunna besegra Hannover under fredagskvällen.

Överlag är Gladbach ett sämre lag på bortagräs men i detta fallet tror jag inte det påverkar, det skiljer 27 poäng lagen emellan, det ska vara kvalitetsskillnad här. Dessutom är Gladbach endast tre poäng efter 4:e placerade Leverkusen och det är absolut inte en omöjlig uppgift för den här klubben att nå platsen.

Jag tror starkt på att Gladbach kniper trepoängaren här, oddset 1.66x hos Betsson är klart godkänt och spelas, öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Öppna ett konto hos Betway och hämta hem din välkomstbonus: 1000kr

Betway har en riktigt schysst layout som gör så att du enkelt hittar runt på sajten, en oerhört användarvänlig hemsida. Skapa ett konto hos de nu och hämta hem din bonus på upp till 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.66
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming