Speltips 19/4: Newcastle – Manchester City

Bör vara klasskillnad i Newcastle ikväll.

Twitter Facebook 

Oerhört viktigt möte i Newcastle ikväll, Newcastle slåss för överlevnad i den högsta ligan samtidigt som City slåss för direktplatsen till Champions League nästa säsong. Newcastle vann faktiskt förvånansvärt sin senaste match, mot formsvaga Swansea och plockade på sig tre oerhört viktiga poäng. Nu har man endast tre poäng upp till säker mark och i och med segern senast är det inte helt omöjligt att man lyckas hålla sig kvar i Premier League.

Jag tror dock City blir en alldeles för tuff uppgift för krisklubben Newcastle. Visst, Newcastle vann senast men innan dess har det sett katastrofalt dåligt ut. City spelar samtidigt på sin högsta nivå nu, man spelade riktigt bra mot PSG och även senast mot Chelsea, en match man vann med 3-0 på bortaplan, oerhört imponerande. Stort plus för City är även att Aguero är frisk och gör mål, på sina senaste tre ligamatcher har han lyckats stänka dit fem baljor.

City har även tre raka segrar i ligan och går mot en riktigt stark avslutning på säsongen 15/16, det känns som att man bestämt sig för tredjeplatsen och att man också kommer lyckas ta den. Jag tror City vinner den här matchen ganska enkelt och väljer att sikta in mig på asian handicap-marknaden, alla spelbolag erbjuder in den marknaden, välj därför 10Bet, de gör detta. Öppna ett konto hos de och hämta hem din välkomstbonus, upp till 1000kr.

Testa PokerStars helt egna Sportsbook: BetStars!

BetStars betar sig sakta men säkert in på den stora Sportsbook-marknaden, med riktigt schyssta odds och en riktigt snygg layout konkurrerar man mot de allra största. Testa på redan idag!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: 10Bet (unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming