Speltips 18/11: Atletico Mineiro – Palmeiras

Palmeiras är på väg att knipa ett ligaguld samtidigt som Atletico Mineiro kan plocka en direktplats till Copa Libertadores – jämn och tight match att vänta?

Twitter Facebook

Om det är en sak som är säker – så är det att Atletico Mineiro inte tänker förlora den här matchen, man är ytterst nära att knipa ligaguldet i och med att andraplacerade Santos befinner sig sex poäng bakom – med endast fyra omgångar kvar att spela.

För även om en förlust i jämförelse med ett oavgjort resultat innebär att man endast förlorar en poäng, tror jag det är viktigt att inte hamna i någon slags panikartad situation. Så det krävs att Palmeiras fortsatt hänger med i matcherna och är 100% fokuserade tills dess att ligaguldet är säkrat.

Atletico Mineiro har även de allt kvar att spela för, de kommer att göra ett sista försök till att nå direktplatsen till Copa Libertadores men nöjer sig säkerligen med ett oavgjort här resultat här också. Känslan säger att Mineiro samtidigt är nöjda med en kvalplats, eftersom att lagen under kvalstrecket endast är fem poäng efter.

Oerhört mycket talar för ett oavgjort resultat här, tycker spelet är värd en slant. BetHard har ställt ut ett oerhört fint odds, 3,35 x insatsen finns att hämta hem, dessutom får ni får 1000kr i välkomstbonus av de, via oss.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,35
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 00:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming