Speltips 17/11: Halmstad – Helsingborg

En på förhand mycket jämn kvalmatch – och så tror vi det också blir mellan Halmstad och Helsingborg under torsdagen.

Twitter Facebook

Tycker Halmstad – Helsingborg låter som en riktig målsnål match, mycket tyder även på det efter 30 spelade omgångar i Allsvenskan respektive Superettan. Av Halmstads senaste fem matcher har fyra klarat linan på under 2,5 mål, av Helsingborgs sju senaste matcher har fem klarat den – och då har det varit helt andra förutsättningar också, tycker just den här matchen talar mycket för en målsnål tillställning.

Känslan säger att vi får bevittna två väldigt försiktiga lag, tror båda lagen respekterar varandra extra mycket i just det här dubbelmötet. Det är en oerhört jämn kvalmatch på förhand och ett 0-0-resultat är inte omöjligt i halvtid – tror det blir väldigt avvaktande till en början. Det här är ingen match man vill göra bort sig i direkt, utan det handlar om att alltid ta det säkra före osäkra.

Jag kommer av den anledningen att testa underspelet, tycker oddset 1,72 x insatsen hos Betway är tillräckligt bra här, de bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni via länken här.

Testa ett nytt spelbolag – välj BetHard och hämta din välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,72
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming