Speltips 16/11: Botafogo – Chapecoense

Botafogo har imponerat stort i de senaste matcherna och är oerhört svårslagna – just nu uppe i sju raka matcher utan förlust.

Twitter Facebook

Botafogo spelar om en direktplats till Copa Libertadores och har just nu åtta poäng upp till tredje platsen, dock återstår det endast fyra omgångar men så länge det finns en teoretisk chans tror jag Botofogo kör för det.

Man är inne i en oerhört bra period just nu med sju raka matcher utan en enda förlust och i dessa matcherna har man bland annat slagit topplagen Atletico Mineiro och Corinthians, två tunga segrar som visar Botafogos styrka på hemmaplan. Här är man oerhört svårslagna och har endast tre förluster på sjutton matcher. I de senaste nio hemmamatcherna har man gått ur matchen som det vinnande laget hela sju gånger.

Chapecoense spelar samtidigt om en kvalplats till Copa Libertadores och har fem poäng upp till den åtråvärda sjätte platsen, dock har man ett par riktigt starka och rutinerade lag runt omkring sig, bland annat Corinthians och Gremio, som i grunden är bättre än Chapecoense, och dessutom har mer erfarenhet från den här typen av situationer – men än så länge finns det en chans om att knipa den sjätte platsen och självklart kommer Chapecoense att gå för det.

Jag tror dock hemmaplansfördelen väger för tungt här, som vi många gånger nämnt är det långa resor lagen är tvinagde att göra, och siffrorna på bortaplan är sällan imponerande. Den raka ettan betalar tillräckligt bra för att spelas på, Botafogo är grymt starka på hemmaplan och är inne i en riktigt bra period och är värda en slant, vi får fina 1,70 x insatsen för en Botafogo-vinst hos Betway, de bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni via länken här.

Testa ett nytt spelbolag – välj BetHard och hämta din välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 22:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming