Speltips 16/11: Syrianska – Vasalunds IF

Match nummer två mellan Syrianska och Vasalunds IF, den första vann Syrianska – säkrar man Superettan-kontraktet under onsdagskvällen?

Twitter Facebook

Första matchen för en vecka sedan var oerhört jämn sett till över 90 minuter och Syrianska vann den kampen på grund av effektivitet framför mål. Vasalunds IF hade ett par halvdana chanser men utnyttjade tyvärr inte de, men sett till 90 minuter var det som sagt en väldigt jämn match och inte allt för många målchanser.

Nu när Syrianska har med sig en 2-0-ledning till den här matchen tror jag man är ute efter att enbart kontrollera den. Den här matchen ska man inte slarva bort utan det handlar om 100% fokus för Syrianska-spelarna.

Känslan säger att Syrianska, på hemmaplan klarar av den här uppgiften, Vasalunds känns alldeles för ineffektiva för att kunna hota Syrianska, och ett 2-0-underläge känns nästan på förhand helt omöjligt att vända på, speciellt med tanke på att man spelar på bortaplan.

Mycket talar för att vi får bevittna en ganska liknande match som den tidigare, Syrianska kommer säkerligen ha mer boll men kommer samtidigt inte att vara rädda för att låta Vasalund rulla lite, utan jag tror man känner att man har detta under kontroll.

Jag kommer därför att testa underspelet här, känns inte som att den här matchen kommer att eskalera, NordicBet ger oss ett fint odds för det här spelet, 1,82 x insatsen finns att hämta hem, ni får dessutom 1000kr i välkomstbonus av NordicBet via den här länken.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,82
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming