Speltips 18/11: Anaheim Ducks – New Jersey Devils

Anaheim Ducks har spelat bra hemma i Kalifornien – samtidigt som Jeresey haft problem på resande fot – fortsätter trenden?

Twitter Facebook

Jag gillar Ducks och jag gillar de speciellt mycket på hemmais, de känns klart mycket vassare i Honda Center än på resande fot och det bekräftar siffrorna också. Överraskningslaget Jersey då? De har fått en strålande inledning på säsongen och placerar sig på en femte plats i den totala tabellen – oerhört starkt.

Det finns dock en anledning bakom Jerseys kaxiga tabellplacering, deras grymma siffror på hemmais, de har vunnit alla matcher förutom en här hemma på östkusten (6-1-0). Dock ser det mörkare ut när man är på resande fot, här har man endast lyckats vinna tre av åtta matcher, men man har faktiskt plockat två raka segrar på bortais, dock är det värt att nämna att motståndet (Sabres & Hurricanes) inte direkt vart av yttersta klass.

Tror hemmaplansfördelen väger över i den här matchen, dessutom slog Ducks Edmonton med 4-1 här om dagen vilket jag tror boostar till självförtroendet hos spelarna – jag spelar den raka ettan till fina 2,03 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus hos dem via den här länken.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,03
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 04:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming