Speltips 18/10: Leicester – Köpenhamn

Ett utvilat Leicester tar sig an FC Köpenhamn.

Twitter Facebook

Både Leicester och Köpenhamn har fått en riktigt bra start på Champions League-säsongen. Leicester har tagit fullpott efter två omgångar samtidigt som Köpenhamn plockat på sig fyra poäng. Det är alltså ettan som ställs mot tvåan här och även om jag tror på en ganska jämn match, bör vinnaren vara ganska så solklar.

Leicester tappade ännu en gång poäng i helgen, den här gången mot Chelsea efter en utklassning. Dock vilade man ett par spelare inför den här bataljen och det verkar som att Ranieri satsar på att ta sig vidare till åttondelsfinalen, det verkar i alla fall stå ganska högt upp på prioriteringslistan.

Köpenhamn målades inte upp som favoriter till att ta sig vidare från det här gruppspelet men efter vinsten mot Club Brugge och krysset mot Porto, så är det många nu som tror på det danska laget, man har visat upp ett riktigt bra spel och samtidigt vart oerhört effektiva framför mål.

Men i den här matchen tror jag lite extra på hemmalaget, man spelar på hemmaplan och har dessutom vilat sina viktigaste spelare, man besitter mycket kvalité och bör vara något snäpp vassare än Köpenhman. Jag tror på en uddamålsvinst för Leicester här, och spelar därför den raka ettan till godkända 1,90 x insatsen hos NordicBet, och om du ännu inte blivit medlem där – bli det nu och hämta din välkomstbonus, dubbla din insättning upp till 1000kr.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,90
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming