Speltips 18/10: Bayer Leverkusen – Tottenham

Riktigt jämnt möte att vänta på Bayarena när Tottenham gästar?

Twitter Facebook

Leverkusen har inlett detta gruppspel med att spela två raka kryssmatcher, Tottenham har samtidigt vunnit en och förlorat en, mycket talar däför för en riktigt jämn match här. Tyska lag är alltid starka på hemmaplan, dessutom besitter Leverkusen mycket kvalité, truppen ser intressant ut och därför lär Tottenham nöja sig med ett poäng – samtidigt som Leverkusen också gör det.

Jag rankar Tottenham snäppet högre men tycker inte riktigt de har nått upp till förväntningarna, i helgen plockade man endast en poäng mot West Bromwich på bortaplan och det känns som man inte riktigt kommer upp i nivå på resande fot.

Vid ett oavgjort resultat är båda lagen med och slåss om avancemang och det tror jag man är nöjda med, inget av lagen vill ge bort en trepoängare vid det här stadiet och när så pass mycket talar för en jämn match finns det ingen anledning att titta på andra marknaden, jag gillar krysset riktigt mycket här och slänger in en slant hos Oddsautomaten, de ställer ut fina 3,40 x insatsen. Är ni ännu inte medlemmar där? Bli det då och hämta er välkomstbonus, dubbla er insättning upp till 2400kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,40
Bolag: Oddsautomaten (välkomstbonus: 1200kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming