Speltips 17/10: Liverpool – Manchester United

Vi sammanfattar omgång åtta i Premier League med en toppmatch, Liverpool och United drabbar samman.

Twitter Facebook

Liverpool imponerar mycket på mig och här känns man man något vassare, värt att nämna är att Liverpool endast spelat två matcher på hemmaplan den här säsongen, man är redan uppe på fem matcher på resande fot hittills och ändå ligger man där man gör i tabellen, riktigt starkt.

United tycker jag blandar och ger lite, man är klart mycket stabilare i år men skeppet har fortsatt många problem. Jag är ganska säker på att United inte vinner ligan den här säsongen utan det lär bli City, Liverpool eller kanske till och med Arsenal, samtliga lag känns närmre guldet just nu.

Liverpool är favoriter i den här matchen, med all rätt, man har visat upp en riktig stark offensiv, efter två matcher på hemmaplan har man stänkt dit nio kassar och United lär därför få det tufft ikväll, jag satsar på ettan till fina 2,16 x insatsen hos NordicBet, har ni inte ett konto hos de, öppna isåfall ett nu direkt och hämta din välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,16
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming