Speltips 17/10: Palermo – Torino

Spelbolagen ställer ut ett riktigt högt odds på Palermo i den här matchen – förståeligt på sätt och vis men vi testar den ändå.

Twitter Facebook

Det finns en oerhört intressant fakta när det kommer till fotbollsklubben Torino, på hemmaplan är man nästan bäst i hela i ligan med sina tre segrar och ett kryss, på bortaplan är man dock nästan sämst och inte vunnit ännu. Och jag kommer använda de här siffrorna som underlag för den här reken.

Palermo placerar sig just nu på en 18:e plats i tabellen och sett oerhärt svaga ut, man har samtidigt spelat tre matcher på hemmaplan och förlorat samtliga, och jag tror inte på en fjärde raka. Det är väldigt ovanligt att ett lag förlorar fyra raka hemmatcher, oavsett vilket lag det än är. Jag tror lika med den första segern kan komma här, mot ett bortasvagt Torino som endast presterat på hemmaplan.

BetHard har ställt ut ett riktigt högt odds på den raka ettan här, förvånansvärt högt måste jag säga. 3,95 x insatsen får vi för en hemmaseger just nu, dock väljer jag att försäkra mig här genom att spela draw no bet, det oddset landar på 2,70 x insatsen. Har ni inte ett konto hos BetHard? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus, dubbla er insats – upp till 1000kr.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,70 (dnb)
Bolag: BetHard (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming