Speltips 17/10: Eintracht Braunschweig – Kaiserslautern

Spelbolaget sticker ut hakan och ställer ut ett riktigt fint odds här, det utnyttjar vi.

Twitter Facebook

Eintracht Braunschweig leder Bundesliga 2, samtidigt ligger Kaiserslautern riktigt illa till i tabellen och placerar sig just nu på 16:e plats, därför blir jag aningen förvånad när jag ser oddssättningen här. Oddsautomaten bjuder nästan på dubbla degen för en hemmaseger och den tror jag riktigt starkt på.

Braunschweig är stora favoriter till att nu gå upp och kommer med största sannolikhet att klara av pressen. Man känns riktigt stabila den här säsongen, tidigare säsonger har man vart med slagits bland top tio men inte riktigt nått hela vägen, den här säsongen har man dock fått en grym start på säsongen och vem vet, det är kanske just det som tidigare saknats.

Kaiserslautern har endast vunnit en match av åtta och på bortaplan har man förlorat två av tre. De bör inte räcka till mot Braunschweig, Braunschweig har fått en strålande start på säsongen, spelar på hemmaplan och är formstarka, given etta här. Har ni inte ett konto hos Oddsautomaten? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus på upp till 1200kr.

Hämta hem en monsterbonus hos LeoVegas – upp till 10 000kr

Sveriges snabbast växande mobilcasino bjuder nya spelare på en riktigt tung välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,83
Bolag: Oddsautomaten (välkomstbonus: 1200kr)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming