Speltips 16/10: Inter – Cagliari

Det är oerhört jämnt i toppstriden och vid tre poäng kan Inter klättra rejält i tabellen.

Twitter Facebook

Inter komma att gå för tre poäng och är väl medvetna om hur mycket en seger skulle betyda. Man klättrar flera platser i tabellen vid en vinst och det är verkligen nu eller aldrig, man måste bevisa för folket att man är att räkna med i år. Efter segern mot Juventus tror jag på den här truppen, man spelade riktigt bra i den matchen och besitter kvalité, det vet vi vid det här laget.

Cagliari har gjort det helt okej den här säsongen, dock sticker deras oerhört svaga bortaspel ut, man har förlorat samtliga matcher på resande fot och släppt in hela nio mål på tre matcher. Samtidigt befinner man sig på en 10:e plats i tabellen och det bevisar hur svaga man egentligen är på bortaplan i jämförelse med på hemmaplan.

Inter ska bara knipa en seger här och om man lyckas göra ett mål i halvtid redan, vinner man den här matchen med minst två mål. Därför spelar jag -1 Inter till fina 2,02 hos NordicBet, har ni inte ett konto hos de? Öppna då ett och hämta er välkomstbonus, på upp till 1000kr.

Spela för 1000kr – förlorar du ditt första spel betalas insatsen tillbaka!

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel, upp till 1000kr. Placera ditt första spel, vinner du behåller du vinsten och kan göra ett uttag direkt. Förlorar du, betalas insatsen tillbaka och du får in din förlorade insats direkt på kontot igen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,02
Bolag: NordicBet (välkomstbonus: 1000kr)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming