Speltips 17/9: Manchester City – Bournemouth

Manchester City går från klarhet till klarhet – uppe i sju raka vinster nu och en åttonde ligger nära till hands.

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Manchester vann sin Champions League-match mot Gladbach med 3-0 och går från klarhet till klarhet, Pep har verkligen fått igång City och det känns till och med som att de är med och hotar om CL-titeln. Det finns en liten chans att man är lite slitna efter det tunga spelschemat men jag tror fortfarande på att det skiljer såpass mycket i kvalité mellan City och Bournemouth att det inte ska spela någon roll om Pep roterar lite.

Bournemouth placerar sig på en 14:e plats i tabellen och kommer med största sannolikhet ligga där någonstans när säsongen är avslutad. Man har vunnit en match och det var den senaste mot West Bromwich på hemmaplan, det är i de matcherna man kommer knipa poäng – inte mot Manchester City.

Jag tycker oddset på -1 handikapp lockar, den känns riktigt given i och med Citys form och dessutom hemmaplansfördelen här, City är oerhört starka och målglada här. Bournemouth ska inte kunna stå emot.

Coolbet (välkomstbonus: 1500krger oss fina 1,78 x insatsen, taget alla dagar i veckan.

SverigeKronan bjuder nya kunder på en megabonus: 5000kr + 690 free spins

SverigeKronan är ett snabbväxande casino med en helt otrolig insättningsbonus, sätt in 5000kr och dubbla din insättning, utöver detta finns andra grymma erbjudanden.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,78
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming