Speltips 18/9: Espanyol – Real Madrid

Real Madrid har ännu inte tappat poäng den här säsongen – fortsätter den positiva trenden?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

Real Madrid var bara några minuter från en förlust i Champions League mot Sporting, man lyckades vända den matchen till slut men det såg inte alls bra ut under de 90 minuterna. Sporting förtjänade minst en poäng där och Zidane har vart tydlig med att visa sitt missnöje, spelarna fick sig en rejäl utskällning efter den matchen. På grund av just Zidanes utskällning tror jag spelarna skärper till sig nu, grabbarna i laget vet att de inte kan underskatta sitt motstånd på det viset igen.

Espanyol har ännu inte vunnit i ligaspelet, utan man har spelat två oavgjorda matcher och förlorat en, nu ska man alltså ställas mot ett oerhört formstarkt Real Madrid, som samtidigt vunnit alla sina matcher. Bale och Ronaldo kommer att missa matchen men det finns ersättare, Morata gjorde ett fint mål senast och James gjorde ett starkt inhopp, så det finns att välja mellan.

Jag tycker Coolbet (välkomstbonus: 1500krställer ut ett alldeles för högt odds på Real Madrid här, detta utnyttjar vi och plockar ut ett spel från handikappmarknaden, -1 Real Madrid ger skyhöga 2,35 x insatsen.

SverigeKronan bjuder nya kunder på en megabonus: 5000kr + 690 free spins

SverigeKronan är ett snabbväxande casino med en helt otrolig insättningsbonus, sätt in 5000kr och dubbla din insättning, utöver detta finns andra grymma erbjudanden.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 handikapp)
Odds: 2,35
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming