Speltips 17/9: Dagens säkraste dubbel till 2,59x

Fokus på en match i Frankrike och en i Tyskland när dubbeln svetsas samman.

NYHET! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Match nummer ett plockar vi i Frankrike och mer specifikt handlar det om matchen mellan Monaco och Rennes. Monaco är starka just nu, man bortaslog Tottenham i Champions League här om dagen och hemma i Frankrike har man slagit PSG redan.

Monaco leder den franska ligan och det lär bli en tuff fight mellan formsvaga PSG och Monaco om ligatiteln, PSG har inte imponerat riktigt och då finns alla möjligheter för Monaco. Rennes har inlett säsongen ganska bra med två vinster på fyra matcher, man placerar sig på en sjätte plats. Dock är Rennes är typiskt hemmalag, det är oftast där man tar poäng, båda deras segrar har kommit på hemmaplan, på bortaplan har man två poängtapp.

Jag gillar Monaco den här säsongen, de känns riktigt bra och den raka ettan här är lockande.

Den andra matchen plockar vi hem från Tyskland och det handlar om mötet mellan Gladbach och Werder Bremen. Werder Bremen har inlett säsongen med två raka försluter och senast förlorade man mot Augsburg med 2-1, på hemmaplan dessutom.

Gladbach inledde säsongen med en vinst mot Leverkusen för att sedan förlora mot Freiburg, i Champions League åkte man på en förlust mot City. Det här tycker jag är en helt godkänd inledning, dock kan Gladbach bättre och jag tror de snart är igång igen och då är det perfekt att spela mot ett riktigt svagt Werder Bremen, den raka ettan är tagen.

Den här dubbeln hittar ni hos Unibet (insättningsbonus: 1000kr) till fina 2,59 x insatsen.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Monaco & Borussia M'gladbach
Odds: 2,59
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 17:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming