Speltips 17/6: Italien – Sverige

Förvånansvärt högt odds på Italien när Sverige entrar andra sidan av gräsmattan.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Italien gjorde en megamatch senast mot Belgien samtidigt om Sverige gjorde en taskig, därför blir jag en gnutta förvånad när jag ser oddssättningen i den här matchen. Vi bjuds nästan på dubbla degen för en Italien-vinst och det oddset får säkert flera att höja på ögonbrynen.

Rent spelmässigt är Italien ett bättre lag än Sverige, formmässigt även det och ser man till truppen är Italien några nivåer över Sverige där också. Sen är detta självklart ett EM och det är inte riktigt samma förutsättningar som i exempelvis ligafotbollen men enligt mig är det helt klart ett överodds Mybet (1000kr insättningsbonus) sätter här.

Nu verkar det som att Hamren startar med Albin Ekdal istället för Lewicki, Ekdal känner till den italienska fotbollen mycket bättre och självklart gynnar detta Sverige men samtidigt tror jag inte det kommer göra en makaber skillnad, Italien bör vinna den här matchen och säkra avancemanget redan under fredagseftermiddagen.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.85
Bolag: Mybet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming