Speltips 18/6: Portugal – Österrike

Lossnar det för Ronaldo och hans Portugal?

SVERIGES BÄSTA BONUS! ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus, hämta hem din 3000kr bonus nu!

Twitter Facebook

Portugal inledde svagt mot ett välorganiserat Island, man fick endast med sig ett poäng i en match de egna fansen förväntade sig tre. Men man kunde ändå se positiva tendenser i Portugals spel, man har grundliret, nu ska bara bitarna falla på plats.

Ronaldo gick mest runt och sura mot Island och klev även av planen som mållös, och det gör han sällan två matcher i rad. Nani såg fräsch och taggad ut, gjorde även ett mål och vänsterbacken i Portugal imponerade stort på mig.

Detta Portugal har bra saker på gång, det är jag säker på, man behöver endast komma igång och det är något som är fullt möjligt mot Österrike. Österrike inledde med en förlust mot Ungern, något vi alla blev förvånade över och det som förvånade mig mest var Österrikes fantasilösa spel, inget fungerade riktigt som det skulle och man tog inte vara på sina chanser, i den sista tredjedelen slarvade man något oerhört mycket.

Jag tror vi får se portugiserna vinna under lördagskvällen, dock tror jag vi bevittnar en ganska avvaktande match. Inget utav lagen vill gå bort sig direkt och krysset i halvtid ligger nära, därför spelar jag på oavgjort i halvtid och att sedan Portugal vinner den andra och matchen. Ni hittar fina 4.00x hos Mybet (1000kr insättningsbonus).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 4.00
Bolag: Mybet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming