Speltips 16/6: Tyskland – Polen

Grupp C bjuder på ett fint möte mellan Tyskland och Polen under torsdagskvällen.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Tyskland är stora favoriter till att vinna hela gruppen vilket innebär att de även under torsdagskvällen är storfavoriter. Polen ska försöka sätta stopp på det här maskineriet men det kommer sitta långt inne, det är jag säker på. I kvalet lyckades dock Polen slå Tyskland, fina 2-0 blev det där och man bevisade för folket i Polen att det inte är omöjligt att vinna över tyskarna.

Mot Ukraina såg tyskarna ganska slöa ut tyckte jag, Ukraina hade många bra chanser men hade ingen skärpa i avsluten. Tyskland höll inte alls tätt bakåt därför tror jag Polen har stora chanser till att näta i den här matchen. Tyskland är bättre och jag tror också de lyckas vinna den här matchen till slut men defensiven såg inte alls helt stabil ut mot Ukraina och därför kommer jag att slänga in en slant på att båda lagen lyckas göra mål i den här matchen.

Att Tyskland gör mål är ganska givet, man spelar med ett stort bollinnehav vilket betyder att man ständigt hotar framåt, Polens defensiv såg bra ut mot Nordirland men samtidigt är det också Nordirland, mot Tyskland kommer det se annorlunda ut.

Spelet finns hos Mybet till fina 1.80x (1000kr insättningsbonus).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 1.80
Bolag: Mybet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming