Speltips 15/6: Ryssland – Slovakien

Ryssland tryckte in en sen boll mot England i första omgången vilket innebar kvittering, bidrar det med självförtroende hos spelarna?

MISSA INTE! EM-blogg här på Tipsmedoss.com.

Twitter Facebook

Rysslands öppningsmatch mot England gick ändå bra med tanke på att de fick med ett poäng i sista matchsekvensen, 1-1 slutade den matchen och det borde man vara nöjda med. Ryssland var hungriga mot England men tack vare Englands stabila backlinje kunde Ryssland alltså inte knipa en trepoängare. Inför denna matchen ser jag Ryssland som favoriter, de spelar väldigt bra fotboll och är oerhört effektiva i sitt offensiva spel, de hotar ständigt.

Slovakien befinner sig i en ganska taskig situation, att möta ett Ryssland med självförtroende efter förlustmatchen mot Wales är inte det roligaste. Formkurvorna skiljer sig en aning här och Ryssland bör ligga steget före.

Jag tror starkt på Ryssland idag (resultat 2-0). Man har haft lite problem med sina fans och riskerar att bli hemskickade, ikväll visar de varför de bör stanna i turneringen, det är ett lag med kvalité. Och vid vinst för Ryssland, kanske till och med deras fans lugnar sig en aning. Den raka etta finns hos Mybet till fina 2.35x (1000kr insättningsbonus).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.35
Bolag: Mybet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming