Speltips 15/6: Rumänien – Schweiz

Slår Frankrike Albanien kan Schweiz vid vinst vara klara för slutspel, går det vägen?

MISSA INTE! EM-blogg här på Tipsmedoss.com.

Twitter Facebook

Frankrike spelar mot Albanie 21:00 men Schweiz kan redan vid 18:00 plocka hem tre poäng och se på när Frankrike slår Albanien och därmed fira en slutspelsplats. Detta är ett scenario många av oss redan målat upp, i och med att Frankrike och Schweiz spelar mot varandra i sista omgången.

Att Schweiz är ett bättre lag än Rumänien på pappret är vi nog överens om, dock finns det fler faktorer som talar för en Schweiz-seger under onsdagskvällen. Schweiz har spelare som har en riktigt bra säsong i ryggen, Xhaka gjorde en fenomenal säsongen och belönades med ett kontrakt av Arsenal. Shaqiri skapade mycket framåt för Stoke och mäktade med nio poäng under säsongen. Defensiven ser riktigt stark ut, de flesta lirar till vardags i Bundesliga-klubbar och det är dessvärre inget Rumänien-spelarna kan mäta sig med.

Rumäniens lag består mestadels av inhemska lirare, all respekt för de men de håller inte samma nivå som grabbarna i Schweiz. Rumänien gjorde ett starkt kval där främst defensiven glänste, dock avancerade man vidare från den enklaste gruppen och det är en viktig faktor, hade man hamnat i en lite svårare grupp hade man med största sannolikhet inte lirat EM 2016.

Jag tycker att oddset på Schweiz är alldeles för högt, jag hade förstått ett odds omkring 1.90-2.10, men när vi bjuds på 2.40x hos Nordicbet (1000kr insättningsbonus) är det bara tacka och buga.

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.40
Bolag:
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming