Speltips 17/12: West Bromwich – Manchester United

West Bromwich möter Manchester United hemma på ”The Hawthornes”, där Tony Pulis mannar har chansen att knappa in på Manchester United – samtidigt vill Zlatan och gänget haka på toppstriden.

Twitter Facebook

West Bromwich har spelat bra den här säsongen, och Tony Pulis har gjort det bra taktiskt mot båda stora och små lag. Förra helgen mot Chelsea var det nära att West Brom åkte hem med ett poäng, men Diego Costa hindrade West Brom från viktiga poäng. Nu är det hemmamatch och de vet att de behöver poängen om man ska hålla sig kvar på den övre halvan av tabellen.

Manchester United behöver fortfarande övertyga, inte bara sina fans utan även sig själva att de har vinnarmentaliteten. De vet att West Brom är duktiga den här säsongen, och man behöver ha en klar och tydlig spelidé om man ska åka hem med tre poäng i bagaget.

Det finns efter 16 spelade omgångar i PL fortfarande en massa frågetecken kring de Manchester United, och en förlust idag skulle betona hur mycket de har kvar att jobba med. Förra helgens match mot Chelsea fick mig att se hur duktiga West Brom kan vara defensivt, men ikväll tror jag man kommer se hur duktiga de är över hela planen. För en gångs skulle spelar dom på samma nivå som Man Utd och bör inte underskattas. Manchester KAN vara betydligt bättre än West Brom, men dom är det inte i nuläget.

Jag tror på ett kryss i kvällens match, ett kryss som kommer kunna anses vara ett godkänt resultat (beroende på hur matchen i sig ser ut). Jag tror dock inte det blir mållöst, så om man känner sig extra tursam idag så sätt en liten slant på ett 1-1-resultat.

Jag spelar i alla fall på krysset till fina 3,70 x insatsen hos ComeOn, som ger er 3000kr i välkomstbonus.

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,70
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming