Speltips 18/12: UCAM Murcia – Levante

Överlägsna Levante fortsätter plocka trepoängare och mycket talar redan nu för att man spelar i den högsta ligan nästa säsong.

Twitter Facebook

Levante är överlägsna i Segunda Division och mycket talar därför för att man tar steget upp till La Liga nästa säsong. Man placerar sig på en första plats och har andra placerade Getafe sex poäng bakom sig, då har Levante även spelat en match mindre.

UCAM Murcia placerar sig samtidigt näst sist i tabellen och endast plockat på sig 18 poäng, Levante har plockat 19 poäng mer och bör vara några steg större än Murcia i den här matchen.

Formen hos Levante är det heller inget fel på, just nu är man uppe i två raka segrar och mot Murcia bör också en tredje komma – Murcia har samtidigt förlorat två raka matcher.

Den raka tvåan är oerhört fint här, men med tanke på att det är Segunda Division och att lagen här oftast har stora problem med att plocka poäng på bortaplan kommer jag att försäkra mig genom att spela dnb, spelet hittas till fina 1,85 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Pinnacle är rankade genomgående som nr 1 för utbetalningar på fotboll

Vill du spela på dom högsta oddsen som i sin tur ger dom bästa utbetalningarna? Då ska du testa Pinnacle, spelbolaget som inte erbjuder den klassiska välkomstbonusen utan istället satsar allt på att erbjuda marknadens högsta odds.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,85
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming