Speltips 17/12: Juventus – Roma

Juventus och Roma ska göra upp om tre oerhört viktiga poäng i jakten på ligaguldet.

Twitter Facebook

Juventus – Roma, vilken match vi bjuds på! Jag gillar årets upplaga av Roma riktigt starkt, speciellt dom senate veckorna där man målat upp riktigt fina resultat. Man är uppe i tre raka vinster i ligaspelet just nu där man bland annat plockat segrar mot både Lazio och Milan.

Men under lördagen kommer det riktiga testat, att möta Juventus på bortaplan är utan tvekan den allra största utmaningen för Roma den här säsongen.

Juventus har vunnit alla sina matcher på hemmaplan i ligaspelet, siffrorna ser ut på följande sätt: 8-0-0 26-6 – oerhört imponerande, enda laget som är bättre, är faktiskt Roma, dock spelar Roma inte på hemmaplan i den här matchen – därför ligger favoritskapet hos hemmalaget.

Juventus har dock visat sig vara mänskliga den här säsongen, förluster mot bland annat Inter och Milan tyder på att man kanske är lite sämre den här säsongen, och kanske på samma nivå som Roma, som gjort det riktigt bra hittills. En sak är saker dock, detta är en riktig sexpoängsmatch och Roma behöver plocka poäng här för att jakten på ligaguldet ska hållas vid liv.

Roma har släppt in noll mål på sina tre senaste matcher, mot Lazio, mot rumänska Astra i Europa League och senast mot Milan, och detta är något man måste ta med sig till matchen mot Juventus. Att hålla ihop defensiven och satsa på kontringar är segerkonceptet i den här matchen.

Juventus har säkerligen stor respekt för detta Roma, man är medvetna om hur farliga dom är när det kommer till att ställa om och därför tror jag på en mycket jämn match, en någorlunda avvaktande tillställning där Juventus har mer boll. Dock säger känslan att Roma löser en poäng minst under lördagskvällen, och något säger mig att Juventus är nöjda med det resultatet också.

Jag kommer därför att testa dubbelchansen i den här matchen, x2 finns till fina 2,06 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Pinnacle är rankade genomgående som nr 1 för utbetalningar på fotboll

Vill du spela på dom högsta oddsen som i sin tur ger dom bästa utbetalningarna? Då ska du testa Pinnacle, spelbolaget som inte erbjuder den klassiska välkomstbonusen utan istället satsar allt på att erbjuda marknadens högsta odds – och det lyckas dom med också.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: x2
Odds: 2,06
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming