Speltips 16/9: Caen – PSG

PSG har tappat poäng i tre raka matcher nu – vänder de på den negativa trenden under fredagskvällen?

Gå med världens största spelbolag och hämta din 1000kr bonus. Bet365 erbjuder även gratis stream till de flesta matcherna. Öppna ditt konto här.

Twitter Facebook

PSG besitter kvalité, det är något vi är medvetna om men en ny tränare leder till en mängd olika saker, truppen behöver tid och det är förståeligt. PSG har nu tappat poäng i tre raka matcher och det har varit tydligt att spelet inte sitter riktigt ännu med Emery, men jag tror starkt på att det endast är tid som behövs för att få det att fungera igen.

PSG har ett riktigt starkt lag även om Zlatan lämnat, man har gjort bra nyförvärv och även om Zlatan lämnat känns truppen riktigt stark. Jag tycker man fick bevittna detta i inledningen av matchen mot Arsenal, PSG var riktigt starka inledningsvis och kunde till och med gjort två eller tre mål där, men till slut slutade matchen dessvärre 1-1 för PSG:s del.

Under fredagskvällen spelar PSG mot Caen, Caen har gjort det helt okej inledningsvis men det ska skilja ett par nivåer mellan dessa lagen, truppmässigt är PSG överlägsna och formmässigt är det jämnt, då bör den raka tvåan sitta här, men jag väljer att gå steget längre och sätta en slant på -1 asian handicap här, Coolbet (välkomstbonus: 1500krger oss fina 1,80 x insatsen för detta spelet, vid uddamålsseger betalas insatsen tillbaka, spelvärt!

SverigeKronan bjuder nya kunder på en megabonus: 5000kr + 690 free spins

SverigeKronan är ett snabbväxande casino med en helt otrolig insättningsbonus, sätt in 5000kr och dubbla din insättning, utöver detta finns andra grymma erbjudanden.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming