Speltips 15/9: Viktoria Plzen – Roma

Roma åkte, efter en snöplig förlust mot Porto, ut ur Champions League och får nu tillbringa säsongen i Europa League istället.

NYHET! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Roma placerar sig på en andra plats i tabellen, två poäng bakom Juventus som går från klarhet till klarhet. Roma har dock också inlett starkt och vände i helgen matchen mot Sampdoria – man låg under med 2-1 efter 41 minuter men Totti kunde med sitt 3-2 mål i sista sekunden avgöra matchen.

Roma känns mycket spännande det här året och jag trodde faktiskt man skulle fixa det mot Porto i kvalet, men Porto drog det längsta strået där och spelar Champions League. Roma får som sagt fokusera på Europa League och det tror jag kan passa de bra, lite bra resultat här den här säsongen så är man redo för Champions League nästa.

Viktoria Plzen känns starka på hemmaplan men snäppet för svaga för Roma, lite den känslan har jag. Roma har inlett säsongen starkt och kommer fortsätta spela fotboll hela året, det är jag säker på.

Unibet (insättningsbonus: 1000krger oss ett riktigt fint odds på den raka tvåan – 2,00 x insatsen finns att hämta hem, den kör vi på.

Gå med Ladbrokes, världens största spelbolag och hämta hem din bonus: upp till 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Registrera dig nu och hämta hem din insättningsbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,00
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming