Speltips 15/9: Nice – Schalke 04

Vi bjuds på ett fint möte under torsdagskvällen, Schalke 04 gästar Nice.

Nyhet! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Betway tror på en någorlunda stängd och tråkig match – jag tror precis tvärtom. Det känns som att Nice – Schalke kan bli en riktigt bra och underhållande match, Nice har imponerat på mig den här säsongen, man slog exempelvis Marseille i helgen efter två mål av nyförvärvet Balotelli.

Schalke är Schalke, som vanligt, i några år nu är man riktigt ojämna, det känns som man aldrig riktigt vet var man har de. Ena matchen förlorar de på hemmaplan med 2-0 mot Hoffenheim, för att helgen efter göra en stormatch mot Wolfsburg, just på grund av detta känns det som att det kan bli en riktigt underhållande match här under torsdagskvällen.

Nice gör mycket mål och är oerhört kreativa i sitt anfallsspel, man lirar dessutom på hemmaplan och lär göra något mål, Schalke känns samtidigt också vassa framåt men lite svaga bakåt – detta leder till en ganska öppen match, och många målchanser.

Jag slänger därför in en slant på över 2,5 mål i matchen hos Betway (Betways gratisspel: 1000kr).

PokerStars storsatsar på Sportsbook och odds

Ett av världens största spelbolag storsatsar nu på Sportsbook. De bjuder på marknadens högsta odds och en fin välkomstbonus – spela för 50kr och få ett gratisspel värt 200kr!
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,10
Bolag: Betway (upp till 1000kr i gratisspel)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming