Speltips 16/9: Örebro – Sundsvall

Formsvaga Sundsvall reser till Örebro i hopp om att få med sig en poäng.

NYHET! Det välkända casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Dagens finaste spel hämtar vi hem från Allsvenskan när Sundsvall är på besök i Örebro. Örebro förlorade mot Hammarby senast men visade på bra form innan dess. Sundsvall är helt under isen just nu och har inte vunnit sen den 25:e juli, då mot ett formsvagt Djurgården.

Örebro jagar samtidigt Europa-platser och är starka på hemmaplan, känns som man är klasser bättre än Sundsvall just nu. Sundsvall behöver all poäng i världen i och med att man närmar sig Superettan, men även om motivationen bör finnas där, har det verkligen inte sett ut så och då tycker jag en hemmaseger här ligger nära till hands.

Gerzic missar matchen på grund av avstängning men Örebro skall lösa en vinst här utan honom, man går ännu en gång mot en stark säsong och känns som ett stabilt lag på hemmaplan. Man placerar sig endast sex poäng bakom AIK som har tredjeplatsen, detta är en motivationsfaktor för Örebro och jag tror de lyckas knipa en vinst här.

Asian handicap-spelet -1 känns som ett riktigt bra spel här, vid uddamålsseger för Örebro betalas insatsen tillbaka, detta spelet hittar ni hos Unibet (insättningsbonus: 1000krtill fina 2,08 x insatsen.

Gå med Ladbrokes, världens största spelbolag och hämta hem din bonus: upp till 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Registrera dig nu och hämta hem din insättningsbonus på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,08
Bolag: Unibet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming