Speltips 16/7: Norrköping – Östersund

Sitter förlustmatchen i Champions League mot Rosenborg i veckan kvar hos spelarna?

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Vi är nog alla överens om att det ska vara kvalitetsskillnad dessa lagen emellan, Norrköping har även vunnit fem av sina sex matcher på hemmaplan den här säsongen och gjort hela 17(!) mål, bäst i Allsvenskan är man med den statistiken och även om Kujovic är borta tror jag man löser minst en andraplats i Allsvenskan den här säsongen.

Östersund har även de gjort det riktigt bra för att vara nykomlingar och placerar sig på en niondeplats i tabellen. Man vann senast den oerhört viktiga matchen mot Jönköping Södra med 1-0 på hemmaplan. Man har ett intressant lag som fått mycket beröm för deras snabba kortpassningsspel och det med all rätta, för visst har man lämnat avtryck redan och säsongen är fortfarande ung.

Som vi alla vet förlorade Norrköping i veckan i CL-kvalet och frågan är om förlusten fortsätter spöka, det är nog det enda jag kan tänka mig som kan stoppa Norrköping från att vinna den här matchen, lite trötta ben och tankarna på annat håll helt enkelt.

Faktum är dock fortfarande att Norrköping är ett riktigt topplag i Sverige och spelar mot en nykomling, och att vi samtidigt får 1,70x för den raka ettan, oerhört generöst tycker jag. Jag slänger in en slant på detta spelet hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,70
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming