Speltips 16/7: Sundsvall – Helsingborg

En oerhört tight match utspelar sig under lördagseftermiddagen på Norrporten Arena.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

Två ganska uddlösa lag drabbas samman på Norrporten Arena och mycket talar för att vi kommer få bevittna en jämn match. GIF Sundsvall inledde säsongen oerhört bra och låg bland de tre bäst ett tag, Helsingborg gjorde samma sak, inledde ganska starkt och var med och hotade lite, men under det långa loppet klarar sig de starkaste lagen kvar i toppen och både Sundsvall och Helsingborg har visat att man saknar det lilla extra.

Helsinborg har endast lyckats vinna en match på bortagräs (släppt in hela 15 mål) den här säsongen samtidigt som Sundsvall vunnit tre på hemma, mycket talar därför för att Sundsvall kommer ha spelövertaget i den här matchen. Men av det lilla man fick se av Sundsvall mot IFK senast (förlust 4-1), såg de inte alls bra ut. Jag tror därför Helsingborg kan utnyttja den här lilla dippen och spela till sig ett kryss i alla fall.

Helsingborg har haft stora problem med att få ihop laget men man har ett par oerhört intressanta lirare, Jordan Larsson är en av de och han växer för varje match han spelar.

Jag tror Henrik Larsson är ganska sugen på att hålla siffrorna nere i den här matchen och jag tror därför han nöjer sig mer än gärna med ett oavgjort resultat. Krysset finns till höga 3,70x hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,70
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming