Speltips 17/7: AIK – Malmö FF

Toppmöte i Allsvenskan under söndagseftermiddagen och vi lyfter fram ett speltips från 1×2-marknaden.

NYHET! Det välkäna casinobolaget har lanserat sin helt egna sportsbook. Spela på de högsta oddsen hos LeoVegas (1000kr bonus).

Twitter Facebook

AIK mot Malmö FF! Vilket möte, två av favoriterna till ligaguldet drabbas samman på Friends Arena och jag rankar AIK ett snäpp högre på grund av hemmafördelen.

AIK spelade till sig ett oavgjort resultat borta mot Kalmar senast och bjöd inte direkt på en höjdarmatch, Malmö FF besegrade samtidigt Örebro på hemmaplan vilket får anses som en svårare uppgift. Malmö är alltså inne i en bättre period men att åka till Friends Arena är aldrig en lätt uppgift, AIK är oerhört starka på hemmaplan säsong efter säsong och Rikard Norling har verkligen fått kontroll över laget och AIK känns verkligen mer som en utmanare till guldet den här säsongen.

Malmö FF är stora favoriter till att plocka hem guldet, det får man ändå medge, i och med Norrköping poängtapp kan Malmö rycka ifrån och detta kan säkert vara lite av en motivationsfaktorn, det är en toppfight och allt kan verkligen hända men jag tycker ändå AIK känns hetare, tycker man har ett riktigt intressant lag och därför slänger jag in en lite mindre slant på en hemmaseger, försäkrar mig samtidigt genom att lira dnb, det innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat, oddset är riktigt fint, 2,22 x smeten hos NordicBet (insättningsbonus 1000kr).

Hämta hem Ladbrokes insättningsbonus: 1000kr

Världens största spelbolag bjuder nya kunder på en grym bonus. Hämta hem dina 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (insatsen tillbaka vid oavgjort)
Odds: 2,22
Bolag: NordicBet (hämta din 1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming