Speltips 16/2: Benfica – Zenit St. Petersburg

Målspelet synas i den här på förhand otroligt jämna matchen.

Twitter Facebook 

Det är otroligt svårt att skilja lagen åt i den här kampen därför har jag valt att låta bli 1X2-marknaden helt. Istället har jag tittat närmre på målspelet och mer specifikt överspelet. Benfica är riktigt starka på hemmaplan och lämnar sällan planen här utan att göra minst 2-3 mål. Givetvis lär det bli mycket tuffare i ett CL-slutspel men Benfica har ofta visat upp en imponerande anfallsfotboll även när motståndet vart bättre.

I ligan på hemmaplan snittar man tre mål framåt/match, samtidigt som man släpper in ett bakåt. Man släpper alltså in mål även mot de lite sämre lagen i ligan och därför tror jag på att man gör det ikväll också. Zenit är ett riktigt bra lag, det är ni säkert redan medvetna om, i CL har man alltid visat upp bra resultat. Man gjorde hela 13 mål i gruppspelet, så den offensiva delen är det verkligen inget fel på. Den stora nackdelen för Zenit är att man haft uppehåll i ligan sen december men samtidigt har man visat att man kan hantera övergången från träningsmatcher till att spela CL-slutspel. Man har gjort det riktigt bra i förgående turneringar.

Jag tror Zenit-spelarna är oerhört taggade på att få lira tävlingsmatcher igen, hoppas även Hulk är på hugget ikväll, då lär det smälla. 10Bet sticker ut hakan när de ger oss 2.20x på överspelet, det är värt en slant. Dock håller jag nere insatsen ett snäpp, det är trots allt möte ett i en åttondelsfinal. Men i alla fall, tack 10Bet!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.20
Bolag: 10Bet (Unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming