Speltips 15/2: FC Nurnberg – Bochum

Nurnberg går för tre pinnar.

Twitter Facebook 

Då var helgen över ännu en gång, en riktigt bra helg vill jag påstå. Många spel som prickat rätt vilket betyder mycket plus i spelkassan. Ikväll riktar vi blickarna söderut, mer specifikt mot Tyskland och mötet mellan Nurnberg och Bochum. Detta är lite av ett toppmöte faktiskt, Nurnberg placerar sig på 3:e plats i tabellen men kan vid vinst ikväll gå om Freiburg som förvånansvärt förlorade mot Fortuna Duesseldorf igår, en ordentlig motivationsfaktor. 

Bochum hittar vi på en 6:e plats, fem poäng bakom Nurnberg vilket gör de tre poängen riktigt attraktiva. Detta är en sexpoängsmatch där oerhört viktiga poäng står på spel.

Det skiljer endast fem poäng lagen emellan, det är två riktigt bra lag vi handskas med men jag ändå lyckats hitta bortalagets svaga länk. Det är just bortaspelet, man har endast lyckats vinna tre matcher på bortaplan den här säsongen. Senast man vann på bortaplan var faktiskt den 3:e oktober 2015, fyra (!) månader sen. Detta är siffror som borde oroa männen i kostymerna.

Nu tror jag också dessa siffror kommer visa sig vara avgörande i den här matchen, Bochum gör inte mycket mål på bortaplan men släpper heller inte in allt för mycket bakåt. Man är ganska solida, man försvarar i 90 minuter och hoppas på enpoängaren. Ikväll tror jag dock motståndet är lite för bra för att man ska klara av detta, får Nurnberg hålla i mycket boll lär målchanserna dyka upp, då tror jag en sitter till slut.

Den raka ettan är väldigt intressant i och med det höga oddset. Betsson ger oss höga 2.30x, några tiondelar för högt kan jag tycka men jag klagar inte utan inkasserar min femte raka vinst. Tack Betsson!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.30
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming