Speltips 14/2: Topptipset

Söndag och det bjuds på Premier League, Serie A och Spanska La Liga. Ta rygg.

Twitter Facebook 

Många högintressanta matcher på dagens kupong och svårare än vanligt att hitta spikarna. Jag konstaterar snabbt att svenska Spel bjuder på ett par riktigt fina odds som det bara är att tacka för. Två ”drag” lutar jag mig mot som spikar idag: Sevilla och Fiorentina.

Vi börjar med att titta på match som den vän av ordning jag vill vara. Aston Villa – Liverpool: det här mötet är för mig helt ovisst (jag jag gillar Liverpool och dem är mitt lag i england) och Liverpool har en blytung förlust i cuepen i veckan, man matchas hårt och till kommande vecka ska man ut i Europa League. Aston Villa har ryckt upp sig en del sista tiden och man kommer från en skön 2-0 vinst mot bottenkollegan Norwich senast. Liverpool övertygar inte för tillfället och Aston Villa inser att det bara är att köra på. Skulle Aston Villa vinna dagens möte med Liverpool och Norwich och sunderland samtidigt förlora så har man kontakt på riktigt med lagen ovanför i botten. Svenska Spel ger oss 4,30 på 1:an. Här går jag all-in. 1X2.

Hur mår Sampdoria?

Sampdoria har inte sett bra ut alls sista tiden och idag har man hemmaplan – att lita på dem som spik på hemmaplan vet jag inte om det är rätt. Man får besök av ett lika uddlöst Atalanta idag och denna match skriker X lång väg. Jag är inget större fan av singel-kryss när jag spelar. Här måste man helgardera.

Atletico Madrid är alltid roliga att kolla på och är alltid, oavsett motstånds, ett bra spikbud – så även idag. Man har visserligen bara 1 seger på de fem senastte men nu möter man Getafe som har 3 raka förluster och ligger på 12:e plats. Given spik i min bok.

Annars ser vi Eibar ta emot jombon Levante i La Liga. Eibar har tappat sin goda form man haft och är inte alls samma lag man var i höstas. Levante har nu 2 segrar på de 5 senaste och det är bättre än på länge. Vinnar man idag har man kontakt på tiktigt med lagen ovanför i botten. Givet spel.
Systemet is in helhet:

1. Aston Villa – Liverpool 1 X 2
2. Man City – Tottenham 1 2
3. Eibar – Levante 1 X 2
4. Getafe – Atletico Madrid 2
5. Sevilla – Las Palmas 1
6. Fiorentina – Inter 1
7. Palermo – Torino 1 X 2
8. Sampdoria – Atalanta 1 X 2

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Antal rätt sedan omgången 12/2-2016:

Sportbladet: 7 rätt

Mange Strandberg: 8 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”The special one” Mourinho: ”Om jag skulle vilja arbeta under tystnad hade jag stannat i Portugal. I Portugal har vi ganska blå stolar, Champions League och Gud – och efter honom, mig.” Mourinho om sig själv på första presskonferensen med Chelsea. Man kan inte annat än att gilla honom…

Lev väl – vi hörs!

Hämta hem ett riskfritt spel: upp till 1000kr

Expekt bjuder nya kunder på ett riskfritt spel. Du behöver bara placera ditt första spel på valfri match upp till 1000kr – förlorar du betalas insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Pris: 162kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming