Speltips 16/2: Topptipset

Yes, Champions League är igång igen och det mina vänner är ett sant vårtecken – nu går vi vidare mot ljusare tider. PSG tar emot Chelsea och Benfica välkomnar Zenit.

Twitter Facebook 

I nuläget håller jag PSG starkare och bättre än Chelsea men frågan är om helgens snackis stör truppkänslan i PSG? Chelsea å sin sida har ryckt upp sig och ser stabilare ut i nästan varje match. Chelseas fördel är att ligatiteln är körd den här säsongen och man kan lägga mer fokus på bland annat Champions League och det är något jag tror man kommer göra. PSG's form går inte att klaga på, 4 segrar och 1 oavgjord på de 5 senaste. Jag tar ställning för PSG i denna match men garderar då Chelsea bör lägga allt krut på att minst få med sig ett X inför returen. 1-X-2.

Benfica borta är ingen lätt uppgift för Zenit att ta sig an. Zenit är inte i ligaform heller och har visserligen ett antal segrar i träningsmatcherna på sista tiden men flera av dessa har varit mot svagare motstånd än Benfica. Jag lutar mig mot Benfica här och spikar.

Bury, match 7, ställs mot Sheffield U. Bury inledde säsongen strålande men har sedan tappat mark och ligger nu på den nedre halvan med bara 7 poäng ner till kvalplats. Man måste nu ta alla chanser man kan för att åtminstone ordna nytt kontrakt. Sheffield United ska vara favoriter här men jag gillar ändå streckfördelningen så här långt på 1:an.
I övrigt hittar jag spik i Hull och Blackpool.

Systemet i sin helhet:
1. PSG – Chelsea 1 X 2
2. Benfica – Zenit 1
3. Blackburn – Fulham 1 X 2
4. Hull – Brighton 1
5. Blackpool – Oldham 1
6. Bradford – Southend 1 X 2
7. Bury – Sheffield U 1 2
8. Colchester – Cheserfield 1 X 2

Vem är bäst? Sportbladet eller Mange Strandberg – se själv här!

Antal rätt sedan omgången 12/2-2016:

Sportbladet: 18 rätt

Mange Strandberg: 22 rätt

Jag avslutar med ännu ett citat från Jose ”The special one” Mourinho: ”Barcelona är en stor klubb. Men på 200 år har de vunnit Europacupen en gång. Jag har varit tränare i ett par år och har redan vunnit lika många gånger.” Mourinho i Real Madrid. Avdelningen ”Jag är ödmjuk…”

Lev väl – vi hörs!

Hämta hem ett riskfritt spel: upp till 1000kr

Expekt bjuder nya kunder på ett riskfritt spel. Du behöver bara placera ditt första spel på valfri match upp till 1000kr – förlorar du betalas insatsen tillbaka.
Hämta ditt riskfria spel här.

Speltips:

Pris: 162kr
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming