Speltips 17/2: Roma – Real Madrid

Det kommer råda klasskillnad på Olympiastadion ikväll.

Twitter Facebook 

Ronaldo är i storform lagom till den här otroligt viktiga matchen och just den här detaljen tror jag kommer visa sig vara avgörande ikväll. Många förväntade sig att Roma skulle göra en minst lika bra säsong som förra året och utmana om ligatiteln men man har inte alls visat upp samma resultat. Nu placerar man sig på en 4:e plats i ligan med 10 poäng färre än serieledarna Juventus.

Formen hos Roma är dock bra, fyra raka segrar har man lyckats plocka, dock är dagens gäster några snäpp vassare än Carpi, Sampdoria, Sassuolo eller Frosinone, för det är just de här lagen man lyckats slå och även om fyra raka segrar alltid är positivt tror jag det blir en alldelles för stor omställning ikväll när Real Madrid kommer på besök.

Real Madrid har gjort det väldigt bra på hemmaplan under Zidanes ledning men bortaspelet har varit ett litet frågetecken. Man har tappat poäng mot Betis och hade det även tufft mot Granada, även om man till slut lyckades besegra de efter ett sent mål av Modric. Nu är det dock helt andra puckar som gäller, det är dags för åttondelsfinal i Champions League och då har de allra största spelarna en tendens att höja sig en aning och detta tror jag starkt på att grabbarna i Real Madrid gör.

Ronaldo befinner sig i en otrolig målform, det gör även Karim Benzema och även om Bale saknas ikväll finns det andra spelare som kan ersätta. Jag tror inte hans frånvaro kommer vara allt för avgörande för matchbilden utan Real Madrid kommer föra spelet mot detta Roma. Jag anser Real Madrid vara flera snäpp bättre än Roma just nu och därför bör Real Madrid också besegra Roma. 

10Bet ger oss fina 1.80x på den raka tvåan och det är högre än vad flera andra spelbolag erbjuder (exempelvis Expekt & Ladbrokes). Tack 10Bet!

Få en perfekt start med Betway: 1000kr bonus

Betway erbjuder spel på Sport, Casino, Esports, Vegas, Poker och Bingo. Dessutom finns en välkomstbonus att hämta hem: 1000kr.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.80
Bolag: 10Bet (Unik 1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming