Speltips 16/12: Hoffenheim – Dortmund

Dortmund gästar Hoffenheim under fredagen i en hyperintressant match – överspelet synas.

Twitter Facebook

Hoffenheim vs Dortmund låter på förhand som en oerhört trevlig tillställning – mycket talar också för en fartfylld match, båda lagen tror på tre poäng här och kommer även att gå för det – det säger känslan.

Hoffenheim har spelat en oerhört fin fotboll så här långt in på säsongen, det har blivit en del onödiga poängtapp på vägen, anledningen är att dom saknar spets och faller allt för ofta på det. Men det finns en tydlig spelidé, och när man väl når upp till sin högsta nivå, kan man verkligen utmana alla lag i ligan.

Tycker även Dortmund visat upp ett spel som håller mot dom bästa lagen i Europa. I Champions League har man visat att man kan konkurrera med dom allra största, och tittar man närmre på Dortmunds offensiva pjäser blir man lite lätt överraskad nästan – det är ett par oerhört fina namn man har där.

Båda dom här klubbarna spelar en offensiv fotboll men Dortmund sticker ut en aning mer, ibland lägger man allt för stor fokus på det offensiva tycker jag – och konsekvenserna blir allt för ofta stora. Speciellt när man lirar på bortaplan, då brukar vanligtvis motståndet tro på en trepoängare och gå för segern, då har Dortmund stundtals haft det oerhört jobbigt i och med att man flyttar upp så mycket.

Båda lagens matcher från förra veckan slutade målsnålt – nu lär det vända och mycket talar som sagt för en fartfylld match här. Därför testar jag också en slant på överspelet, över 3,5 mål i matchen ger fina 2,20 x insatsen hos NordicBet, ni får 1000kr i välkomstbonus av dom här.

Pinnacle är rankade genomgående som nr 1 för utbetalningar på fotboll

Vill du spela på dom högsta oddsen som i sin tur ger dom bästa utbetalningarna? Då ska du testa Pinnacle, spelbolaget som inte erbjuder den klassiska välkomstbonusen utan istället satsar allt på att erbjuda marknadens högsta odds – och det lyckas dom med också.
Gå med Pinnacle här.

Speltips:

Speltips: Över 3,5 mål i matchen
Odds: 2,20
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming