Speltips 17/12: Sheffield Wednesday – Rotherham

Det råder total klasskillnad när Sheffield Wednesday och Rotherham drabbar samman under lördagen.

Twitter Facebook

Sheffield Wednesday jagar en Premier Leauge plats inför nästa säsong samtidigt som Rotherham befinner sig sist i tabellen med endast tio poäng på kontot.

Rotherham har verkligen inget att göra i Championship och går mot en rekorddålig säsong. Av 21 spelade matcher har man förlorat 15(!) stycken, och endast lyckats vinna två stycken. Ser vi närmre på resultaten dom målat upp på bortaplan är det nästintill en chock. Man har spelat 11 matcher, förlorat 10(!) utav dessa, och fått med sig ett kryss. Man har alltså plockat ett poäng efter 11 omgångar. Utöver detta har man släppt in hela 32(!) mål, man släppar alltså nästan in tre mål i snitt per match på bortaplan.

Jag kan verkligen inte se Rotherham plocka poäng mot ett motiverat Sheffield Wednesday här, Sheffield befinner sig ett poäng från en kvalplats just nu och tre poäng i den här matchen kan innebära att man går om Leeds, Derby, Huddersfield eller Reading. Det är stor chans att något av dessa lag tappar poäng – och det tror jag motiverar Sheffield lite extra inför den här matchen.

Ser man närmre på hur Sheffield presterat på hemmaplan så är det bra resultat man presenterat, sju av tio vinster har man plockat här och under lördagen bör en åttonde seger hamna på kontot.

Den raka ettan betalar alldeles för dåligt, därför testar vi asian handicap-spelet -1, står i skrivande stund på 2,050 x insatsen hos Bet365, som ni får 1000 kr i bonus av.

Vill du testa något nytt och spela på aktier? Kom igång med en bonus hos BetOnFinance

Gå med BetOnFinance om du vill prova något nytt – en helt ny marknad har öppnats för betting på aktier. Kom igång med en välkomstbonus – upp till 1000kr finns att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 2,050
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming