Speltips 16/12: Alaves – Real Betis

Alaves och Real Betis har samlat på sig lika många poäng och är oerhört svåra att urskilja – jämn match att vänta här?

Twitter Facebook

Alaves och Real Betis har så här långt gjort en godkänd säsong, vi hade inga större förväntningar på dom båda klubbarna och därför känns en 13:e respektive 14:e plats i tablellen som ett hyfsat resultat ändå.

Sett till formen ser Real Betis en aning vassare ut, men det kan också samtidigt vara en tillfällighet och man måste även lägga till vilket motstånd lagen stött på i ekvationen. Men Real Betis har vunnit två av sina tre senare matcher samtidigt som Alaves vunnit en av sina tre senaste. Alaves har dock en liten fördel i och med att man lirar på hemmaplan – men har samtidigt målat upp oerhört svaga resultat här.

Real Betis känns samtidigt inte allt för stabila på bortaplan och med detta sagt – allt lutar mot en oerhört jämn kamp.

Sammanfattningsvis – inget av lagen sticker ut direkt, Betis är formstarkare men Alaves lirar på hemmaplan – med detta sagt slänger jag in en slant på det oavgjorda resultatet till fina 3,15 x insatsen hos MrRingo, som ger er 1000kr i välkomstbonus.

Missa inte Coolbets julkalender – nya erbjudanden varje dag

Coolbet bjuder sina kunder på ett nytt erbjudande – varje dag – fram tills nyår! Missa inte detta, gå med spelbolaget och hämta dessutom hem din välkomstbonus, på upp till 1000kr.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,15
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming