Speltips 16/12: Erzgebirge – Fortuna Düsseldorf

Erzgebirge har stora problem i defensiven och släpper in i snitt två mål per match – fortsätter trenden när Fortuna Dusseldorf kommer på besök?

Twitter Facebook

Jag blir aningen förvånad när jag ser oddset spelbolagen ställer ut på en bortavinst. Erzgebirge är ett av ligans sämsta lag och endast lyckats plocka fyra poäng efter sju spelade matcher på hemmaplan – oroväckande siffror som bör oroa.

Dessutom flyttades Erzgebirge precis upp till Bundesliga 2 efter att ha hamnat tvåa i tredje divisionen förra säsongen – indikationer tyder på att man inte var redo för det steget. Dock ska det sägas, att det fortsatt är långt kvar tills vi sammanfattar säsongen men det ser – minst sagt – inte ljust ut för deras del.

Fortuna Düsseldorf har under tre säsonger vart ett stabilt Bundesliga 2-lag, och den här säsongen har man öppnat starkare än vanligtvis, i skrivande stund placerar man sig på en fin sjunde plats. Düsseldorf har fått ordning på defensiven och det är endast två lag som släppt in mindre mål än dom, dessutom är dom oerhört svårslagna – man har endast förlorat fyra av sina sexton spelade matcher.

Düsseldorf har tappat poäng i sina tre senaste matcher, dock har man stött på bra motstånd, nu säger känslan att det hårda arbetet avlönar sig – Erzgebirge har oehört stora problem i backlinjen och är det laget som släppt in mest mål i ligan – det kommer Düsseldorf att utnyttja.

Den raka tvåan betalar fina 2,70 x insatsen, dock väljer jag att försäkra mig genom att spela dnb, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid ett oavgjort resultat. Spelet betalar fina 1,85 x insatsen hos Betway, ni får 1000kr i välkomstbonus av Betway via den här länken.

Gå med Expekt och hämta hem ditt riskfria spel – upp till 1000kr

Expekt har ett unikt erbjudande för nya kunder – dom bjuder på ett riskfritt spel, upp till 1000kr. Haken? Ingen alls, förlorar du, får du pengarna tillbaka direkt. Vill du inte spela vidare är det bara att överföra tillbaka dom – inga omsättningskrav alls.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,85
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming